«Suviste Seitsmeste» ankrud kihutavad saatesse langevarju, kopteri ja luksuspõrnikaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Suviste Seitsmeste“ ankrud kihutavad saatesse langevarju, kopteri ja lukspõrnikaga!
„Suviste Seitsmeste“ ankrud kihutavad saatesse langevarju, kopteri ja lukspõrnikaga! Foto: TV3

«Suviste Seitsmeste» ankrud kihutavad saatesse langevarju, kopteri ja lukspõrnikaga! Ka sel suvel jõuab TV3 uudistesaade igal õhtul kell 19.00 otse-eetrisse Tallinna vanalinna katuste kohalt, sest suvehooajaks kolitakse sisestuudiost õue Paksu Margareeta katusele. Uudisena on «Suviste Seitsmeste» reedene saade pikem ja täis üllatusi.

Ka «Suvistes Seitsmestes» vahendavad päevasündmuste kokkuvõtet armastatud ankrud Sirje Eesmaa, Mart Mardisalu, Marek Lindmaa ja Ingrid Teesalu ning ilusast suveilmast räägivad Erkki Sarapuu, Liis Kliimand ja Siret Jakobson.

Uudisena on aga reedene «Suviste Seitsmeste» saade eriline, sest kestab poolteist tundi, kajastab päeval juhtunut meelelahutuslikus võtmes ning otse ajaloolise torni katuselt tervitab vaatajaid saatejuhtidepaar, kus staarankrute kõrval säravad vaheldumisi ka reporterid Keili Sükijainen ja Kadri Pikhof. 

Esimesel suvisel reedel juhivad saadet Ingrid Teesalu ja Keili Sükijainen, kes esitlevad suveüllatusi, puhuvad juttu põneva külalisega, tutvustavad suverubriike ning loovad nädalalõpu eel suurepärase tuju.

«Suviste Seitsmeste» meeleolus valmis äsja ka stiilselt põnev videoklipp, kus kõik ankrud saavad ülesande täpselt kella 19ks erineval viisil Paksu Margareeta katusele otse-eetrisse jõuda. Sirje Eesmaa ja Ingrid Teesalu kihutavad kohale mööda munakivisillutist luksuslikult hõbedase lahtise autoga, Marek Lindmaa teeb kiire kopterisõidu ning Mart Mardisalu võtab vastu väljakutse ja maandub Paksu Margareeta katusestuudiosse langevarjuga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles