Lahe video: Vaata videost, miks BMX flatland on spordi ja kunsti segu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Sessionilt tuttav Matthias Dandois ja BMX  flatland maailmameister Viki Gomez tulevad Eestisse
Simple Sessionilt tuttav Matthias Dandois ja BMX flatland maailmameister Viki Gomez tulevad Eestisse Foto: Suguru Saito / Red Bull Content Pool

Simple Sessionilt tuttav Matthias Dandois ja järgmisel nädalal Eestit külastav BMX  flatland maailmameister Viki Gomez räägivad videos, mis on BMX ja kuidas sellest kunst sünnib.

Järgmisel laupäeval, 4. juunil, Tallinnas Vabaduse platsil Flatsyles Estonian editionil esinev Viki Gomez sõnab, et BMX flatland on viis, kuidas sa liigud ja kuidas tunned. Selleks, et olla maailma parim, tuleb luua oma enda liigutused ja kombinatsioonid. Nii nagu loome ka oma maailma.

Matthiase sõnul seisneb BMX flatland vaimu ja keha tasakaalus, mistõttu nõuab see ka palju harjutamist ja rasket tööd. «See on nagu see hiina ütlus: ära karda aeglaselt kasvada, karda paigal seista,» sõnab ta videos. Lisades et kogu aeg tuleb olla äärmiselt fokusseeritud.

Foto: Nick Xavier Santiago/Red Bull Content Pool

Vaata ägedat videot SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles