Galerii: Amarillo terrassil avati Rasmus Rändvee juhtimisel meeleolukalt Somersby Lounge

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval avati Amarillo terrassil meeleolukalt õdus suvine koosviibimiskoht Somersby Lounge, avapaugu tegi uue üritustesarja Somersby AfteHours raames Rasmus Rändvee.

Foto: Rene Lutterus

Sel suvel astub igal neljapäeval kell 18 Somersby AfterHours raames üles üks mõnus Eesti artist, kelle muusika saatel pärast tööd sõpradega pisut meeleolukalt aega veeta ja lähenevat nädalalõppu oodata.

«Eestis on täna veel vähe sellist seltskondlikku kultuuri nagu näiteks Suurbritannias, kus sõpradega minnakse välja pärast tööd paariks-kolmeks tunniks mõnusalt aega veetma ja muusikat nautima,» ütles Somersby brändijuht Anett Stukis.

«Soovime koostöös Amarilloga ja eriti just heade Eesti muusikute abil tuua seda hõngu ka Eestisse ning usun, et tallinlased ja ka Eesti külalised võtavad uue koha suvel kenasti omaks.»

Foto: Rene Lutterus

Neljapäevast avamisüritust külastasid ning Rasmus Rändvee suurepärast häält nautisidteiste seas ka näiteks Helen Adamson, Marje Hansar, Evelyn Sepp, Reno Hekkonens jpt. 

Foto: Rene Lutterus

Somersby After Hours raames esinevad juuni neljapäeviti Kristjan Ruus & Charles Zelfy, Kali Briis, Laura Prits ja Norman Salumäe, suve teises pooles tulevad lavale veel Windy Beach, Laura Junson, Kristel Aaslaid jt. Täpsema info leiab Somersby Facebooki lehelt.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles