Videointervjuu I Wear* Experimentiga: sellist showd nagu laupäeval tuleb, ei näe enam niipea!

Laura Sinimäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval lõppeb ansambli I Wear* Experiment debüütalbumi «Patience» esitlustuur. Bändi liikmed lubavad, et sellist showd, nagu saab näha nädalavahetusel Kultuurikatlas, ei paku nad oma fännidele enam niipea.

I Wear* Experiment nimeline projekt hakkas avalikkuse tähelepanu köitma esimest korda 2013. aastal. Aasta-aastalt bändi populaarsus kasvas ning tänaseks on jõutud nii kaugele, et palju esinetakse rahvusvaheliselt ning sel suvel saab noori muusikuid näha isegi Pärnu rannas toimuval Weekend Festival Balticul. 

Albumil tervitab kuulajat kõigepealt Eesti Laulu võistluselt tuttavaks saanud lugu «Patience», mis on ühtlasi ka debüütalbumi nimeks. «Uus album üllatab kuulajat mitmekülgsusega. Seal on nii küttelugusid, aga ka selliseid mõnusaid «põksulugusid»,» räägib bändi trummar Mikk Simson. 3-liikmelisse ansamblisse kuuluvad lisaks Mikule ka lauljatar Johanna Eenma ning multifunktsionaalne Hando Jaksi, keda Mikk ja Johanna bändi «ajuks» nimetavad.

Mikk ja Johanna arvavad, et tänapäeval muusikat tegema hakata ei ole keeruline, pigem hoopis vastupidi. Siiski toob Johanna välja ühe probleemi - liiga vähe prooviruume.

I Wear* Experiment esitleb Kultuurikatlas oma debüütalbumit juba homme, 28. mail. Külalisesinejana saab näha Tõnu Tubli ja Mart Nesseri ühist projekti nimega Machineries of Joy. Üritus algab kell 18.00. 

Täpsem info üritus kohta SIIN!

Piletid on müügil Piletilevis ja 311.ee veebikeskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles