Galerii! Kaunid nukukesed haarasid öö saabudes piitsad ning käerauad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Imekaunid ja vallatud nukukesed avasid eelmisel laupäeval, 21.mail oma uksed intrigeerivale peole nende nukumajas! Dollhouse S&M näitas, et nukukesed ei ole ainult ilusad ja armsad, vaid öö saabudes muutuvad ning näitavad oma tõelist palet! Nahast kostüümid, piitsad ja käerauad olid sel ööl aksessuaarideks ! Maitsvate kokteilidega kostitas klubi külastajaid Hõbe Vodka!

Üheks ööks muutus klubi Teater nukumajaks, kus klubi diivadest said kõige kaunimad nukud, kes mängivad üksteisega ja kelle vallatust peost kõik eelmisel laupäeval, 21. mail osa said!

Dollhouse S&M tõi klubikülastajateni kaunid nukud, kes pimeduse saabudes katsetasid piire naudingute ja piina vahel. Lisaks õrritasid nukukesed oma sensuaalse kuid karmi tantsushowga. Kujutlusvõimele sel peol palju ruumi ei jäänud, seega tutvu peogaleriiga siin!

Juba TÄNA astub erilise showga üles armastatud laulja Liis Lemsalu! Rohkem infot peo kohta leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles