Jüri Pootsmanni ja Mick Pedaja ühiskontserdil tuleb müügile limiteeritud koguses fännitooteid Helmi Arraku illustratsioonidega

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: Helmi Arrak

Jüri Pootsmanni ja Mick Pedaja ühine kontsert leiab aset juba sel pühapäeval, 29. mail, Kultuurikatlas, Tallinnas. Kontserdil astuvad mõlemad artistid üles enda kavaga, kuid see seotakse kokku nii produktsioonilahenduste kui ühise loo esitusega. Lisaks tuleb esmasele avalikule live-esitusele 3. juunil ilmuv singel „Nii Või Naa“, mille autoriks Jüri esimese EP loonud Sten Sheripov.

Kahe artisti muusika ühtseks sidumisel lasub suur osa produktsioonil, visuaalidel ja valguslahendustel. Produktsioonijuhi Karl Sirelpuu sõnul on oodata unikaalset lavalist kontseptsiooni ja LED-süsteemi, mida varasemalt ühegi Eesti artisti soolokontserdil katsetatud pole. 

Kontserdil visuaale kujundav Alyona Movko on publikule varasemalt tuntud kui Mick Pedaja Eesti Laulu lavalise projektsiooni looja ning samuti saatsid Alyona visuaalid Ewert and The Two Dragonsi hiljutist suurkontserti Saku Suurhallis.

Foto: Viktor Burkivski

„Micku visuaalid on inspireeritud tema olemusest ja süvamaailmast, mida ta läbi muusika edastab – looduse, puhtuse ja inspiratsiooni jõud, loodusesse sulandumine. Maagiline ja helge maailm. Jüri on oma energiaga tõeline värviplahvatus! Saab näha palju toone, täiuslikku muusikasünergiat ja natukene unenäolisust,“ viitab Alyona kontserdil tekkivale visuaalsele atmosfäärile.

Lisaks visuaalikunstnikule on suurkontserdi puhul koostööd tehtud ka kunstnik-illustraatori Helmi Arrakuga, kes on Jüri Pootsmanni uute fännitoodete kujunduse autor. Arraku illustratsioonidega tooted tulevad müügile vaid kontserdiõhtul, nendeks on limiteeritud koguses 50 T-särki ja 30 riidekotti.

Jüri Pootsmanni ja Mick Pedaja suurkontsert toimub sel pühapäeval, 29. mail Kultuurikatlas. Uksed avatakse kell 19:00, kontserdi algus 20:00. Piletid hinnaga 12 EUR eelmüügis Piletilevis, kohapeal hind 15 EUR.

Visuaalikunstnik Alyona Movko on valmistanud kontserdi eel lühida näidise sellest, mis 29. mai õhtul lavale jõuab, selle leiab järgnevalt lingilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles