Vaata, milline näeb välja imekaunis Saaremaa golfiväljak!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saare Golf väljak tähendab 18 rajaga championship-tüüpi väljakut, mis paikneb vaid jalutuskäigu kaugusel ajaloolisest Kuressaare linnusest, kesklinnast, legendidest läbi imbunud rannaalast, hotellidest ja spaadest. Väljaku teeb eriliseks ümbritsev maastik, mis meenutab väljakul viibides ideaalse kompositsiooniga maali. Tänu kaasaegsele golfiarhitektuurile pakub väljak elamusi ja väljakutseid igal tasemel mängijale.

Foto: MediaMarketing

Saaremaa mereline ja pehme kliima pikendab meeldivalt golfihooaega.

Nii on väljak reeglina mängitav novembrini, hilise talve puhul kauemgi. Saare Golf väljak sobib hästi nii era- ja ärikliendile kui ka kogu perele: koostöös partneritega pakutakse laia valikut Saaremaa spaa-, spordi- ja muid meelelahutusvõimalusi. Klubi kohta võib öelda, et iga asi saab alguse inimestest ja ideest – golf on andnud läbi aastate üsna märkimisväärse panuse kohalikule turismisektorile majutusest toitlustuseni.

Foto: MediaMarketing

Golfiväljak avati täies ulatuses 2008. aasta augustis.

Täismõõtmelise golfiväljaku projekteeris Soome mainekas golfiarhitekt Lassi Pekka Tilander eesmärgiga luua rahvusvahelisteks turniirideks sobiv championship-tüüpi golfiväljak. Väljak on ehitatud parimaid ehituspraktikaid järgides, arhitektuur on sujuvalt lainjaks vormitud, visuaalselt kaunis ja sulab ühte ümbritseva Saaremaise loodusega. Enam kui 500st Põhja-Euroopa golfiväljakust vaid mõnikümmend on ehitatud sarnast ehitustehnoloogiat kasutades.

Foto: MediaMarketing

Saare Golf väljak on 18rajaline PAR72 pikkusega 6310 meetrit.

Väljaku ääres asub 2,6 hektari suurune driving range, mis võimaldab väljakul korraga harjutada kuni 30 golfihuvilisel. Harjutusalal on lisaks veel bunkrid ning griinid chippamiseks ja puttamiseks. Klubihoone vastas oleval harjutusalal asuvad ka kaks PAR3-rada, kus kõigil huvilistel on võimalik tasuta harjutada nii lähimängu kui ka kogeda pärisväljakul mängimise emotsioone.

Foto: MediaMarketing

Saare Golf väljak on läbi aastate olnud tuntud kui hea kvaliteediga ja igale mängutasemele väljakutseid pakkuv väljak.

Selle tunnustuseks on läinud aastal saadud järjekordne väljakumeistri auhind Eesti Golfi Liidult ning eelkõige mängijate positiivne tagasiside. Radade ja griinide kvaliteet on olnud läbi kogu väljaku ühtlane ning mängulusti pakkuv. Hooldusmeeskond on võtnud eesmärgiks pakkuda griine, mis oleksid rohelised, nagu ka nende ingliskeelne nimetus viitab, kuid samal ajal piisavalt kiired. 

Foto: MediaMarketing

Klubirahvas soovib näha suuremat kohalikku harrastajaskonda, kuid väga oodatud on ka mängijad teistelt väljakutelt ja välisriikidest.

Tänane olukord võimaldab võrreldes teiste väljakutega lahedamat ja vabamat õhkkonda ehk väljak pakub tõelist lõõgastust ja naudinguid igal tasemel mängijatele.

Foto: MediaMarketing

Restoran MO asub Saare Golfi klubimajas, keset kauneid golfiradu.

Restoran MO on kaasaegse euroopaliku country-club-stiiliga restoran, kus pearõhk on kliendi mugavusel ja heaolul. Menüü on kombineeritud moodsast Euroopa köögist ja kohalikust kvaliteetsest toorainest. 

Foto: MediaMarketing

Saaremaa pakub ideaalse ning kompaktse komplekti – lõõgastav spaapuhkus, aktiivne meelelahutus mereliselt värskes õhus unikaalse looduse keskel asuval golfirajal ja kosutavad maitsenaudingud klubihoone restoranis.

Kõik oluline asub lühikese sõidutee või turgutava jalutuskäigu kaugusel. Saaremaiselt kadakatega palistatud golfirajad arvukate veekogude ja rikkaliku taimestiku ning loomariigiga pakuvad elamuse igale mängijale.

Foto: MediaMarketing

Saare Golf tegevjuhi Marko Kaldoja sõnul on eesmärgiks teha Kuressaarest Eesti golfi pealinn, kus oleks elanike arvu kohta kõige enam harrastajaid Eestis.

See polegi väga müstiline soov, sest Saaremaal on selleks loodud head eeldused: golfiväljak paikneb sisuliselt linnas, hooaeg on pikk, hinnad on harrastajatele ja treenijatele mõistlikud hinnad ning meeskond pühendunud. 

Foto: MediaMarketing

Saare Golf väljak on viimastel aastatel olnud vaieldamatult regiooni üks parimaid väljakuid oma kvaliteedi poolest, mistõttu tasub teekond saarele ette võtta ka kaugemalt tulijatel. 

Vaata imelist pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles