Räpased detailid: Johnny Deppi perekond vihkas Amber Heardi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp ja Amber Heard
Johnny Depp ja Amber Heard Foto: SCANPIX

Johnny Deppi ja Amber Heardi suhe oli täis negatiivsust, kuna mehe perekond läks näitlejannaga täielikult tülli.

Täna selgus, et 52-aastane Johnny Depp ja 30-aastane Amber Heard lahutavad oma 15 kuud kestnud abielu.

Mitmed paarile lähedased allikad kinnitasid väljaandele TMZ, et Johnny kaks teismelist last, õed ja ema «vihkasid» Amberit ja rääkisid sellest üsna avalikult. Perekonna arvates olevat Amber pidevalt Johnny kallal norinud ja teda väga halvasti kohelnud.

Selle aasta alguses kutsus Johnny oma ema Betty Sue enda ja Amberi ühisesse Los Angelese koju elama ning pinged muutusid käegakatsutavaks. Johnny ema rääkis sageli sõpradele, et tema arvates kasutas Amber meest raha, kuulsuse ja enda karjääri upitamise nimel ära.

Enne, kui Betty Sue paari juurde kolis, nägi ta oma poega vaid korra terve selle aja jooksul, mil Johnny Amberiga abielus oli. Nii Betty Sue kui Johnny arvasid, et Amber hoiab neid meelega lahus, et meest oma kontrolli all hoida.

Amber olevat Johnny emaga pidanud kaks neljasilmavestlust, mille järel olevat Betty Sue miniat kõvasti kirunud ja teda «kohutavaks inimeseks» nimetanud.

Amber andis lahutuse sisse esmaspäeval, vaid kolm päeva pärast Betty Sue surma. Paaril polnud abielueelset lepingut ning Amber nõuab Johnnylt edasist toetusraha.

Johnny Depp, tema ema Betty Sue Palmer ja Vanessa Paradis 2004. aastal. Foto:
Johnny Depp, tema ema Betty Sue Palmer ja Vanessa Paradis 2004. aastal. Foto: Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles