Tom Cruise läbis salaja NASA astronauditreeningu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise kehastas filmis «Oblivion» tuleviku astronauti
Tom Cruise kehastas filmis «Oblivion» tuleviku astronauti Foto: Youtube

USA ja Briti meedia teatel läbis Hollywoodi staar Tom Cruise salaja NASA astronauditreeningu, et pääseda kosmosesütiku Columbia lennule.

Nüüdseks 53-aastane Cruise ei pääsenud 2003. aastal Columbia missioonile, mis oleks ta eluküünla kustutanud.

Süstik Columbia plahvatas 13 aastat tagasi, kui sisenes pärast missiooni Texase kohal Maa atmosfääri, hukkusid kõik pardal olnud seitse astronauti.

Tom Cruise pidi pärast oma salatreeningut olema ka selle süstiku pardal, kuid ei olnud. Seega pääses ta kindlast surmast.

Režissöör Toni Myersi taetel oli Cruise`i suureks unistuseks saada astronaudiks. Näitlejal on pikaajaline lennukogemus piloodina ja talle kuulub lennuk GulfStream IV.

Režissööri andmetel sai Cruise astronauditreeningul vigastada ja selle tõttu ei pääsenud ta saatuslikule lennule, kuid ta on läbinud treeningu ja teab, mis teda kosmosemissioonil ees ootaks.

Cruise muutus veel ettevaatlikumaks pärast seda, kui 2014. aastal ta oma lennukiga õnnetusse sattus ja kaaspiloot hukkus.

Staar on varasemalt tunnistanud, et usub maavälist elu, kuna see oleks raiskamine kui suures universumis oleks vaid üks planeet, kus elu on.

Cruise mängis astronauti 2013. aastal filmis «Oblivion» ning režisssör Myersi teatel nautis ta seda rolli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles