Räpipundi 615 plaadiesitluskontserdil puhkeb Eesti räpi suvi õitsele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpipunt 615
Räpipunt 615 Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Reedel, 27. mail, leiab Padas aset järjekordne üritustesarja Yo!Hoov pidu, kus oma plaati «Keldriloomad» on esitlemas Tartu räpi raskekahurvägi 615.

615 on Tartust pärit räpipunt, kes oma skeene inimestele tutvustamist ei vaja. 2004. aastal alustanud gruppi kuuluvad Karl Kivastik, Kose, Mardikas ja Cuba. Tallinnas toimuval Yo!Hoovi peol esitleb 615 oma viimast kauamängivat «Keldriloomad», millel olevad lood pakuvad kuulajale huvitavad huumorikaid ning huvitavaid lüürilisi rännakuid.

Lisaks 615-le toimub Yo!Hoovil avatud mikri voor, kus astuvad üles riimimeistrid Azma (Hanf Kung), Hr. Kivi (5Loops), Gringo (Hanf Kung), Propazha (Fantazmo Hip-Hop), Chill Deal (Eksponatika), Rom & R.V (H.O.M.E Studio) ning Eddman (Back2Stonia).

Plaadikeerutajate taha asuvad Sirelz (SÄMPLER), Spoom (5Loops), PhilGood, Tommyboy ja Magnum P;I.

Pada uksed avatakse kell 20 ning eelnevalt on külalistel võimalik nautida kvaliteetaega värskes õhus ning lavakoomik Tigran Gevorkjani kuulsat Armeenia šašlõkki.

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist.

Vaata ka 615 liikmete videokutset reedesele peole!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles