Kuhu kadus Ramzan Kadõrovi kass?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ramzan Kadõrov
Ramzan Kadõrov Foto: SCANPIX

Tšetšeenia karmikäelise juhi Ramzan Kadõrovi kass kadus mõnda aega tagasi ja seni ei ole teda leitud, kuigi on otsitud.

Kadõrov teatas Instagramis, et kass kadus kümme päeva tagasi ning tema ja pere lootsid, et «kass, kes kõndis omapead» saabub varsti tagasi.

«Meie kass läks kümme päeva tagasi jalutama. Pere lootis, et lemmik leiab tee tagasi koju, kuid ei ole leidnud ja see teeb meid murelikuks. Loodame, et keegi sõbralik inimene on ta oma hoole alla võtnud. Ootame oma kassi kohta infot, tänud,» teatas Kadõrov.

Kui kassi kadumine on Kadõrovi perekeskne asi, siis inimeste kadumine on rahvusvaheline teema. Kadõrovi seostatakse Tšetšeenias aset leidnud inimröövide ja mitemete inimsusvastaste kuritegudega.

Kadõrovi ja ta pere kassi kadumine tekitas sotsiaalmeedias meemilaviini. Tšetšeenia juhi kassi kadumist käsitles ka Briti koomik John Oliver, kes pilas Kadõrovi Instagrami teadet kutsudes kasutajaid jagama kassi kohta infot #FindKadyrovsCat hashtagi all.

Briti meedia andmetel oli möödunud nädalalõpuks kassi kohta midagi edastanud 8000 inimest. Sotsiaalmeedia aga kubiseb Kadõrovi ja ta kassi kohat käivatest pilapiltidest.

Pilte vaata siit ja siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles