1000 purunenud õllepudelit peatasid Saksamaa kiirteel liikluse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selle nädal teispäeva õhtul seiskus Saksamaal Müncheni ja Berliini vahelisel kiirteel liiklus, kuna seal oli 1000 purunenud õllepudelit, mis oli vaja ära koristada.

Uurimine näitas, et A9 Autobahnil sõitnud veoautojuht ei olnud lasti korralikult kinnitanud ja tuhandeid liitreid õlut kukkus sõitmisel autolt maha, edastab The Local.

Juhtum sai alguse, kui juht hakkas Bayeruthist põhja jäävel teel vasakut kurvi läbima. Umbes 230 kasti õllepudelitega kukkus siis 100 meetri ulatuses teele, kuid keegi kannatada ei saanud.

Sündmuskohale kutsuti nii politsei kui päästeteenistus, mille kulus purunenud pudelite kokku korjamiseks mitu tundi. Sel ajal oli nii õllene teelõik kui ülejäänud kiirtee suletud.

Saksa maanteeameti teatel võib lohakalt lasti kinnitanud juhti oodata ees suur rahatrahv.

Saksamaal on ka varem ette tulnud, et rahvusjoogi õlle teele kukkumise tõttu on tulnud kiirteel liiklus katkestada.

2015. aasta novembris kukkus veoautolt Hannoveri lähedasele kiirteele tuhandeid heleda õlle purke. 2014. aastal aga sattus Duisburgi lähedal liiklusõnnetusse veoauto, mis vedas Bitburger õlut. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles