Video: Trad.Attack! käis Hiina müüril musitseerimas

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trad.Attack! Hiina müüril
Trad.Attack! Hiina müüril Foto: Erakogu

Aprilli lõpus käis Trad.Attack! kontserttuuril Aasias, kus andis 5 edukat kontserti. Vabal päeval käidi ajaloolisel Suurel Hiina müüril, kus filmiti akustiline video loole “Kuukene”.

Lisaks masterplaanile esineda igas maailma riigis, on Trad.Attack! võtnud eesmärgiks reisidel ka akustilisi muusikavideosid filmida. Bändi liikme Sandra Sillamaa sõnul valitakse video filmimise paik vastavalt kontsertreisi kulgemisele: “Proovime leida igal pool erilise koha, mis jääb meile meenutama seda konkreetset riiki. Näiteks Saksamaal filmisime video autos, kuna veetsime enamus aega autobahnidel.”

Praeguseks on akustilisi muusikavideosid kogunenud juba kuus. Lisaks Hiinale on videod filmitud Malaisias, Ukrainas, Venemaal, Valgevenes ja Saksamaal.

Sandra sõnul oli seekordne video filmimine bändi jaoks väga eriline: “Hiina müür osutus tõeliseks elamuseks, sest meid viidi tavalistest turistirohketest kohtadest eemale, inimtühjale Hiina müürile”.

Trad.Attack!’i uut akustilist muusikavideot saab näha siit: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles