Staarnäitlejad Johnny Depp ja Amber Heard lahutavad 15 kuud kestnud abielu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BOSTON, MA - SEPTEMBER 15: Actors Amber Heard (L) and Johnny Depp attend the "Black Mass" Boston special screening at the Coolidge Corner Theatre on September 15, 2015 in Boston, Massachusetts.   Paul Marotta/Getty Images for Warner Brothers/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
BOSTON, MA - SEPTEMBER 15: Actors Amber Heard (L) and Johnny Depp attend the "Black Mass" Boston special screening at the Coolidge Corner Theatre on September 15, 2015 in Boston, Massachusetts. Paul Marotta/Getty Images for Warner Brothers/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Paul Marotta/AFP

Näitlejanna Amber Heard andis lahutuspaberid sisse kõigest pärast 15 kuud kestnud abielu.

30-aastane näitlejanna Amber Heard andis oma kaasast Johnny Deppist lahutuse sisse esmaspäeval, 23.mail, määrates põhjuseks ületamatud erimeelsused, vahendab TMZ.

Väidetavalt olevat staar paberitele kirjutanud, et nad läksid lahku juba 22.mail, mis oli kõigest kaks päeva pärast seda kui 52-aastase Johnny Deppi ema Betty Sue Palmer suri.

Foto: SCANPIX

Lisaks ei olevat paaril tehtud ka abielueelset lepingut.

Paar sai tuttavaks 2011. aasta filmi "The Rum Diary" võtetel. Johnny Depp lahutas 2012.aastal prantslannast Vanessa Paradise'ist. Amber Heardile oli see esimene abielu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles