«Naabrist parem» Elsa jäi lifti kinni ja läks paanikasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Naabrist parem» saate võistleja Elsa
«Naabrist parem» saate võistleja Elsa Foto: TV3

Sõbrannade paar suutis taas ilma teha kiires meisterdamises. On ammu teada, et Hanna jaoks on mööbli ehitamine käkitegu, kuid seekord õnnestus naistel tänu tema oskustele teistele eriti pika puuga ära panna. Nende tooliehitust ei seganud isegi see, et Hanna suutis tööhoos endale saega pöidlasse lõigata. Veidi verd ja kiire plaasterdus Elsa poolt ning töö jätkus samas tempos.

Võidurosett tooli ehitamise eest tuli ära võtta naabrite ukselt ning Elsa ja Hanna valisid ohvriteks seekord Triinu ja Taneli. Naised ei osanud aga ette arvata, et kohe läheb neil just nende naabrite abi kõige rohkem vaja. Suures magamistoa sisustamise tuhinas läks katki üks lambipirn, mille sarnaseid kasutasid oma magamistoas ka Triinu ja Tanel. Miks peaksid aga konkurendid laenama oma pirni kellelegi, kes on äsja võtnud endale nende raske tööga teenitud roseti?

Magamistubade võistluse võidavadki Triinu ja Tanel. Tundub, et siiski ei kõiguta miski Triinu ja Taneli liidripositsiooni, sest koht, kust Elsa ja Hanna nende ukselt roseti eemaldasid, sai kohe uuesti täidetud. 7 on ilmselgelt väga õnnelik number ja just nii palju on kuldkollaseid võidurosette ka Triinu ja Taneli uksel. Neile järgnevad Elsa ja Hanna oma viie võiduga, Grete ja Karl kolmega ning rosettide poolest kõige viimasel kohal on endiselt hiidlased, kellel on võite siiani vaid kaks.

Videointervjuud Elsa ja Hannaga näed SIIN!

NB! «Naabrist parem» avatud uste päev toimub juba laupäeval kell 11!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles