VAATA! I Wear* Experiment lasi välja öösaates filmitud videosessiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
I Wear* Experiment
I Wear* Experiment Foto: Viljandi Vibes

Vahetult enne oma esikalbumi “Patience” väljalaset, käis I Wear* Experiment Raadio 2 öösaates eksklusiivselt kogu oma albumit otseülekandena täismahus esitlemas. Stuudiosse üles ehitatud live-sessiooni filmis üles Viljandi Vibesi meeskond ning toob “Deepfreeze’i” kogu oma hiilguses publiku ette.

Maarja Merivoo-Parro juhitud öösaates tehti midagi unikaalset. Ansambel esitles uut plaati esimest korda täies mahus raadio otse-eetris. “See on tänuväärselt kuraasikas ettevõtmine ja teeb I Wear* Experimentist Eesti muusikamaastikul erakordselt nauditava kollektiivi,” kinnitas saatejuht Maarja Merivoo-Parro, “nad on talendi ja ambitsiooni joovastav kokteil.”

Videos avaldatud lugu “Deepfreeze” räägib bändi sõnul unetusest ja ärevusest, mis kirjeldab ka hästi ööd, mil toimus maailma esmaesitlus, kuna just siis oli asjaosaliste ärevus saavutamas oma tippu. Polekski saanud teisiti, sest see oli esmakordne kogemus kõigi bändi liikmete jaoks. I Wear* Experimenti saab lavalaudadel näha juba tuleval laupäeval, 28 mail, Kultuurikatlas, kus muusikud esitlevad albumit “Patience” täies mahus.

Viljandi Vibes on akustiliste live-sessioonide kanal, mille eesmärk on tutvustada head uut Eesti muusikat ja põnevaid paiku Viljandis. Artistide seas on nii värskeid koosseise, kui ka juba paljude lemmikuteks saanuid. Nende tegemisi saab jälgida kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles