Peeter Ernits tundis ennast Mailis Repsi kampaaniaüritusel nagu võõras magamistoas (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendikandidaadi kandidaat Mailis Reps tuli esimesena oma mõtteid riigipea ametist tutvustama Järvamaa inimestele. Teda toetas oma sõnavõtuga erakonnakaaslane Aadu Must. Presidendiks pürgiv Peeter Ernits (pildil taga vasakul)ja erakonnakaaslane Erki Savisaar Paide raekojas olnud üritusel sõna ei saanud.
Presidendikandidaadi kandidaat Mailis Reps tuli esimesena oma mõtteid riigipea ametist tutvustama Järvamaa inimestele. Teda toetas oma sõnavõtuga erakonnakaaslane Aadu Must. Presidendiks pürgiv Peeter Ernits (pildil taga vasakul)ja erakonnakaaslane Erki Savisaar Paide raekojas olnud üritusel sõna ei saanud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Presidendikandidaadi kandidaadid tuuritavad mööda Eestit. 

Eile väisas Sillamäed Keskerakonna kandidaat Mailis Reps. Kuid kohal oli ka Edgar Savisaare leeri kuuluv Peeter Ernits, kes üritab ka pildile pääseda. Ernits tunnistas Seitsmestele nördinult, et tunneb end nagu võõras magamistoas – talle lihtsalt ei antavat sõna.

Vaata täpsemalt videost!  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles