Kuula: Kali Briis Band avaldas uue singli ja kutsub reedel suurele kontsert-peole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kali Briis Band
Kali Briis Band Foto: Promopilt

Kali Briis Band avaldas täna uue singli «Paper» enda maikuus ilmavalgust näinud debüütalbumilt «Let’s Play Love». Ühtlasi kutsub bänd kõiki muusikasõpru reedel Tallinnasse Von Krahlis toimuvale viimasele plaadiesitluskontserdile, mis kulmineerub suure peoga. 

«Terve album räägib noore armastuse täiskasvanuks saamisest ning vaheetappidest seal vahel. «Paper» räägib loo, kuidas rahulolematu inimene astub suhtesse ning püüab vastaspoolt muutma hakata sedasi, et temal endal mugav oleks. Teine pool jääb aga kannatama ning selles on ka loo moraal,» kommenteerib sõnade autor Alan Olonen aka Mr Briis loo sisu. «Laulusõnad ütlevad: «You give me a shape but you give me no soul» (sa annad mulle kuju, aga mitte hinge – toim.) Üks pool annab teisele kuju, aga lõpuks jääb alles vaid üks paberist tüüp, kes võib katki minna. Ning rahulolematu pool ei oska ses olukorras miskit peale hakata.»

Foto: Mihkel Tamme

Kali Briis Band tuuritas läinud nädalavahetustel Riias, Vilniuses, Tartus ja Pärnus. Sel reedel, 27.05 lõpetab kollektiiv enda Baltikumi plaadiesitlustuuri suure kontsert-peoga Tallinnas, Von Krahlis. Lisaks bändile astuvad lavalaudadele ka nende head sõbrad ja melomaanid, kes plaadimasinate taga peol raugeda ei lase. Plaate keerutavad Liisi Voolaid (Universal Music Baltics), Helina Risti (Zebra Island) ja Heidy Purga (Soulimelomaanid, Must Mesi).

Pileteid hinnaga 7eurot on võimalik soetada Piletilevi keskkonnast. Pilet kohapeal 10 eurot.

Lisainfot sündmuse kohta leiab Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles