Uueks James Bondiks saab kunagine lapsstaar Jamie Bell?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Bell
Jamie Bell Foto: SCANPIX

Briti meedia andmetel peab kunagine lapsstaar Jamie Bell Bondi filmi produtsentidega läbirääkimisi saamaks uueks James Bondiks.

Bondi «mogulil», 55-aastasel Barbara Broccolil on praegu Ühendkuningriigis Liverpoolis käsil filmi «Film Stars Don´t Die» võtted ning väidetavalt on produtsent Belli senistest töödest vaimustuses.

«Barbara on Jamie näitlejakarjääri jälginud ja avaldanud arvamust, et tema võib olla üks uue Bondi kandidaatidest. Kõik mäletavad Belli suurepärast etteastet  filmis «Billy Elliott», kus ta kehastas poiss, kes tahtis saada balletitantsijaks,» teatas allikas.

Allika teatel olevat valmis Daniel Craigi asendama ka Tom Hiddleston ja Aidan Turner.

Jamie Bellil lõppesid hiljuti uue linateose «6 Days» võttes, kus ta mängib Briti eriüksuse sõdurit, kes koos kaaslastega ründab Iraani saatkonda vabastamaks pantvangid. Film põhineb 1980. aastal aset leidnud sündmustel.

Barbara Broccoli uus film «Film Stars Don´t Die» räägib Oscari võitnud näitlejannast Gloria Grahame`ist. Selles mängivad peaosi 57-aastane Annette Bening ja 66-aastane Julie Walters.

Mis puudutab aga Daniel Craigi, siis tema lükkas tagasi 68 miljoni naela suurus pakkumise teha veel viies 007 film öeldes produtsentidele, et Bondi roll on tema jaoks enda ammendanud.

Jamie Belli filmograafiasse kuuluvad lisaks «Billy Elliotile» ka «King Kong», «Jumper», «The Adventures of Tintin» , «Snowpiercer» ja «Fantastic Four». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles