Kuula: täna ilmus Ott Leplandi uus suvine ja tempokas singel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

Laulja Ott Leplandi täna ilmunud uus singel "Sinine safiir“ üllatab kuulajat suviste rütmide ning kaasahaarava energiaga.

Täna ilmunud Ott Leplandi uus singel "Sinine safiir“ on laulja sõnul reibas: "Inspiratsiooniks loo sünni juures on suvi, suvised seiklused ning hetked, mida nautida koos oma sõpradega. Positiivne atmosfäär, milles "Sinine safiir" bändi ühisloominguna sündis, kajab läbi terve loo ning see kõik on värvinud pala mõnusalt mitmekesiseks.“

Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

Singlile on oma panuse andnud kõik Ott Leplandi bändiliikmed ning loo esmased ideed-mõtted pandi paberile kevadises bändilaagris. Laulu produtsentideks on bändi trummar Kaspar Kalluste ja klahvimängija Tarvi Kull, kes on tuntud ka electro-pop’i viljelevast ansamblist Würffel. „Singli „Sinine safiir“ produktsioon on sündinud eesmärgiga ühendada Oti bändile iseloomulik kõla elektrooniliste helidega. Protsess oli põnev ja Oti bändi puhul on ilmselt tegemist uue ajastu algusega,“ lisab Kalluste. 

Värske Oti loo sõnade autor, ansambli Avoid Dave ninamees Taavi Paomets võtab kokku: „Öös on müstikat. Kätte jõudnud soojad päevad ja ööd tõmbavad järjest rohkem rahvast mereäärde ja tähistaeva alla. Suvel on ikka rõõm kuulata lugu, mille tekst võtab sõnad sinu suust, ütleb need välja ja vaata, et isegi õigemal hetkel kui seda ise oleks osanud ajastada. „Sinine safiir“ kirjeldab seda, mida me Eestis aasta otsa ootame - üürikest, aga tublit suve ning läikivat Kuu peegeldust lainetel nagu helki Eesti näki silmades.“ 

Uut singlit ja varasemalt tuntud armastatud lugusid saab live-esituses kuulata 29.juulist-31. juulini toimuvatel Ott Leplandi, Liis Lemsalu ja Juss Haasma ühistel kontsertetendustel „BACKSTAGE“, mis esmakordselt Eestis paljastab publikule muusikute humoorikamad ja meeldejäävaimad hetked lavatagusest elust.

Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

OTT LEPLAND – “Sinine safiir”

Muusika: Ott Lepland, Kaspar Kalluste, Kristjan Kaasik, Viljar Norman, Tarvi Kull, Marvi Vallaste

Sõnad: Taavi Paomets

Vokaal: Ott Lepland

Kitarr: Kristjan Kaasik

Bass: Viljar Norman

Klahvpillid: Tarvi Kull

Trumm, klahvpillid ja taustvokaal: Kaspar Kalluste

Taustvokaal: Marvi Vallaste

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles