Eesti pokkeriproff Markku Koplimaa võitis netiturniirilt rekordilised 416 000 dollarit!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti pokkeriproff Markku Koplimaa.
Eesti pokkeriproff Markku Koplimaa. Foto: Pokkeriliit

Pokkeriproff Markku Koplimaa tegi eile õhtul Eesti pokkeriajalugu, kui saavutas PokerStarsi kevadfestivali $10 000 sisseostuga põhiturniiril 5. koha ning teenis sellega 416 000 dollarit.

Eesti mängijate suurim pokkerivõit on eelmise aasta oktoobris PokerStars Spin&Go ühelauaturniiril „barrakuuda4“ poolt võidetud ümmargune 1 000 000 dollarit. Netipokkeri regulaarturniiridel on Markku tulemus Eesti läbi aegade parim, edestades Janno Jerlakase 2014. aasta Sunday Million juubeliturniiri võidusummat 42 000 dollariga, kirjutab portaal Jokker.ee.

Võimsa tulemuse teinud Markku turniirijärgse esimese emotsiooni pealt suuri sõnu tegema ei hakanud, öeldes Jokker.ee Facebooki pöidlahoidmisnurgas tagasihoidlikult: „Tänud kõigile kaasa elamast, järgmine kord siis paremini.“ Turniiri võitis finaallauda algusest lõpuni domineerinud inglane Talal „raidalot“ Shakerchi, kasseerides esikoha eest sisse 1,46 miljonit dollarit.

Markku Koplimaa on kahekordne Eesti pokkerimeister ning 2015. aasta Eesti parim netimängija . Eelmisel aastal saavutas ta PokerStarsi turniiriedetabeli ülitugevas konkurentsis tubli viienda koha.

Foto: Pokkeriliit

Koplimaa viimane käsi 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles