Paul Oja ja Madis Nestor tähistavad Ritmos Liquidose 20 aastapäeva maratonpeoga

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Oja ja Madis Nestor tähistavad Ritmos Liquidose 20 aastapäeva maratonpeoga
Paul Oja ja Madis Nestor tähistavad Ritmos Liquidose 20 aastapäeva maratonpeoga Foto: Promopilt

DJ-produtsent Paul Oja ja DJ-plaadipoepidaja Madis Nestor mängivad laupäeval 28. mail 20 tundi järjest plaate, millega nad tähistavad 20 aasta möödumist nooruspõlves ühiselt peetud duo Ritmos Liquidose esimesest esinemisest.

Tallinnas Erinevate Tubade Klubis toimuval maratonpeol esitavad Oja ja Nestor vinüülidelt muusikat, mis on neid elu jooksul olulisel määral mõjutanud - tähtsamatest lapsepõlvelemmikutest moodsate klubimuusikaklassikuteni.

20 aastat tagasi astusid mõlemad mehed esimest korda DJdena üles Pärnus Mai klubis, elektroonilist tantsumuusikat koondanud kogumikasseti "Legends of the Nite" esitluspeol. Samal ajal produtseerisid sel ajal veel alaealised Paul Oja ja Madis Nestor üheskoos muusikat nime all Ritmos Liquidos.

Kaks lugu nende tollasest loomingust on ilmunud erinevatel kogumikel - üks ("Roots of Rhythm") nimetatud "Legends of the Nite" kassetil, teine ("Škoda Mazda") raadiosaate "Vibratsioon" kogumikplaadil. Hulka omal ajal sahtlisse jäänud materjali toovad nad samuti maratonpeol kuulajateni ja see ilmub ka peo puhul välja antaval kassetil.

Just Ritmos Liquidosena astusid Paul Oja ja Madis Nestor esimest korda Eesti muusika lavale.

Ojast sai hiljem hinnatud hiphop-produtsent ansamblis Toe Tag, Nestorist Eesti ainsa tantsumuusikale pühendunud nn spetsialistipoe Biit pidaja ja omanik. DJdena on mõlemad aktiivsed olnud kõik need 20 aastat.

20 tundi vältev DJ-sessioon saab Erinevate Tubade Klubis alguse laupäeva 28. mai keskpäeval kell 12 ja lõppeb pühapäeva 29. mai hommikul kell 8.

Maratonpidu toimub koos Erinevate Tubade Klubi sündmusega Päevaklubi, mis tähendab aktiivset tegevust Telliskivi Loomelinnakus asuvas klubis terve päeva. Päevaklubilistele pakutakse direktori suppi ja suviseid kokteile, avatakse malesimultan Cabaret Rhizome'i näitleja Joonas Parvega, lasketiir ja lauatenniselauad, soovijad võivad veel mängida lauamänge ja legodega ning päevastel tundidel on avatud ka lastetuba.

Ritmos Liquidos 20

Paul Oja ja Madis Nestor 20-tunnine maratonsett

Erinevate Tubade Klubis (Telliskivi 60A)

Algus: laupäev 28. mai kl 12

Lõpp: pühapäev 29. mai kl 8

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles