ERKI Moeshow 2016 ägedaimad kollektsioonid - «Oma mõtete vang»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 21.mail leidis Kultuurikatlas aset aasta oodatuim moesündmus, kuhu ka tänavu oli kokku tulnud üle tuhande moehuvilise.

Juubelile lähenev, sel aastal juba 29. korda toimunud ERKI Moeshow oli taaskord väga erakordne ja võimas. Külastajatele pakkusid silmailu 26 finaalkollektsiooni nii meilt kui ka välisriikidest - Venemaalt ning Leedust. Paljude moeloojate loomingu meeldejäävust toetasid lisaks BFMi tudengite valmistatud videod, mis kollektsioone sisse juhatasid.

Elu24 esitleb teile moeshow meeldejäävamaid kollektsioone

Foto: Mirjam Rausberg

Esitleme teile ERKI Moeshow 2016 finaalkollektsiooni  «Oma mõtete vang»

Foto: Mirjam Rausberg

Kollektsiooni autor Laura Viia on sündinud 26. juunil, aastal 1996. Hetkel õpib ta Tallinna Tehnikakõrgkooli I kursusel rõivaste tehnilist disaini ja tehnoloogiat.

Foto: Mirjam Rausberg

Kollektsiooni kirjeldus: 

Kollekstiooni idee sai alguse ehmatusest, mis tekkis seoses unenäoga. Laurat äratas unest heli, mille tekitas äsja maha sadanud lumi ja autorehvi  veeremine sellel värskel lumel. Unise peaga tundus see heli läbilõikav ja võõras. Ärgates tekitas see aga inspiratsiooni. Nagu elus ikka, on igas halvas midagi head ning isegi tavalisest rehvi veeremise helist võib kasvada välja kollektsiooni idee.

Foto: Mirjam Rausberg

Modellide soengud on inspireeritud pealkirjast “Oma mõtete vang“, sest Laura on tihti oma mõtete, nii heade kui halbade küüsis, ning lahti rabeleda nendest on raske. 

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles