Galerii: stilist Karolin Kuusik näitas pop-up poe avamisel Coca-Cola moodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Coca-Cola kuulus POP-UP pood jõudis Tallinnasse ning avapeol näitas stilist Karolin Kuusik, kuidas oma igapäevast rõivastust Coca-Cola aksessuaaridega stiilsemaks ja põnevamaks muuta.

«Moeshowd luues lähtusin ma sellest, et Coca-Cola mood on igapäevane, mugav ja lihtsasti kantav ning oluline on just elustiil ja rõõmus suhtumine. Need asjad sobivad kõigile ja teevad igapäevamoe stiilsemaks ning omanäolisemaks,» kommenteeris Karolin Kuusik moeshowd.

Foto: Tiit Mõtus

Coca-Cola POP-Up poe tootevalikust leiab lahedaid riideid, telefonide ümbriseid, kotte, reisikohvreid, rannarätikuid, seljakotte, kellasid, külmikumagneteid ja mida kõike veel. Eksklusiivselt on saadavad taastöötluse käigus valminud Coca-Cola purkidest tehtud ehted. Kokku on valikus on üle 100 erinevat unikaalse Coca-Cola toote.

Foto: Tiit Mõtus

Lisaks ostlemisele saab Coca-Cola POP-UP poe alal veel lihtsalt mõnusalt aega veeta ja head muusikat kuulata. Koostöös Weekend Festivaliga mängivad alates tänasest iga päev kell 19.00-21.00 DJ-võistluse vahevõitjad oma tunnise seti. Võistluse peaauhinnaks on harukordse võimaluse mängida koos maailmakuulsate DJ-dega Weekend Festivalil.

Foto: Tiit Mõtus

POP-UP poes saab luua personaliseeritud Coca-Cola purke ja üllatada sõpru laheda, just talle tehtud Coca-Colaga. Samuti on avatud tasuta Coca-Cola fotoboks, kus koos sõpradega toredaid hetki jäädvustada saab.

Foto: Tiit Mõtus

Coca-Cola POP-UP pood asub aadressil Tartu mnt 1, kohe Viru Keskuse läheduses ja on kuni 5. juunini avatud iga päev kell 11.00-22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles