Jodie Foster: kartsin «Voonakeste vaikimise» võtetel Anthony Hopkinsit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Voonakeste vaikimine». Pildil Anthony Hopkins ja Jodie Foster
Kaader filmist «Voonakeste vaikimine». Pildil Anthony Hopkins ja Jodie Foster Foto: Youtube

Hollywoodi staar Jodie Foster meenutas The Graham Norton Shows 1991. aasta menufilmi «The Silence of the Lambs» (Voonakeste vaikimine) tegemist ja suhtlemist teise peategelase Anthony Hopkinsiga.  

See linateos sai viis tähtsamat Oscari auhinda: parim film, meespeaosa, naispeaosa, režii ja mugandatud käsikiri, edastab Daily Mail.

Filmis peab Jodie Fosteri tegelane, FBI agent Clarice Starling külastama vanglas Anthony Hopkinsi kehastatud psühhiaatrist sarimõrvarit-kannibali Hannibal Lecterit.

Foster paljastas jutusaates, et võtete vaheaegadel ja ka võttepaikades ta eriti Hopkinsiga kokku ei puutunud ja tal oli selle üle hea meel, kuna ta kartis Hopkinsit päriselt.

Foster lisas, et tal oli Hopkinsiga otseselt koos vaid stseenis, kui ta tegelane Clarice Starling külastas Hopkinsi tegelast Hannibal Lecterit vanglas, kuid ka siis oli nende vahel klaassein.

«Kogu võtete aja ma vältisin teda, tõesti vältisin. Sain aru, et ta oli kannibali rollis väga sees. Alles pärast võtete lõppu julgesin temaga vabamalt suhelda ja siis ilmnes, et tema vältis ka mind, kuna oli minust samal arvamusel,» meenutas Foster.

Fosteri sõnul said tema ja Hopkins lõpuks otsekoheselt kõik välja öelda.

«Laususin Anthonyle pisarad silmis, et ta oli nii kohutav ja ta vastas mulle samaga, et ma olin tema jaoks ka kohutav,» meenutas näitlejanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles