Appi! Inim-Barbie tehti paljaks! (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti inim-Barbie
Eesti inim-Barbie Foto: Facebook

Anne Smith, naine, kes on kannatanud koduvägivalla all, sunnitud prostitutsioonile ja keda teatakse lopsakate tisside, huulte ja ripmsete järgi pigem Eesti inim-Barbiena, tunnistab oma Facebooki lehel, et teda on petetud ja ta on paljaks röövitud.

«HOIATAN! Toomas Metsaluga ei soovita tegemist teha,» kirjutab Barbie oma sotsiaalmeedia kontol. «Ta on parandamatu võlgnik, petis ning sahkerdaja. Tal on eraisiku pankrot väljakuulutatud, pettis raamatupidajana Maksu-ja Tolliametilt välja üle 20 000 euro, OMASTAS MINU ettevõttelt ligi 30 000 eurot ning täna asjaga tegeleb politsei.»

Lisaks mainib naine, et paljud temaga koos korterit üürinud naisterahvad on langenud piiiramise ja ahistamise alla.

«Mulle on erinevad noored naised kirjutanud kirju kus räägivad sellest,» kinnitab ta oma sõnu. «Tegemist on süüdimatu tegelasega, kes jätab endast esialgu usaldusväärse ning pigem õnnetu mulje. Tegutseb peamiselt Tallinnas, praegu otsib uusi ohvreid Endla tn alguses asuvasse üürikorterisse!»

Vaene Barbie, tema kannatusterada ei näi lõppevat.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles