I Wear* Experiment andis välja video akustilisele versioonile loost «Deepfreeze» ning esitleb laupäeval Tallinnas debüütalbumit

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hurts ja I Wear* Experiment Lätis
Hurts ja I Wear* Experiment Lätis Foto: Erlend Štaub

I Wear* Experiment esitleb sel laupäeval, 28. mail Kultuurikatlas oma debüütalbumit «Patience». Täna andis bänd välja akustilise versiooni teisest singlist «Deepfreeze», mida saadab kaunis videopilt. Piletid esitluskontserdile on müügil Piletilevis ja 311.ee veebikeskkonnas.

I Wear* Experiment’i aprillis ilmunud debüütalbum «Patience« on kogunud veidi vähem kui kahe kuuga hulgaliselt kuulajaid ja saanud palju põnevat tagasisidet. Näiteks nimetas ERR-i kultuuriportaal albumit ilmselt Eesti üheks kõige paremini kõlavaks plaadiks ning esimene singel jäi kõrva mitmele andekale produtsendile, kes loost oma remixid üllitasid. Eelmisel nädalal toimusid edukad albumiesitlused Tartus ja Viljandis, sel nädalal kuuleb bändi uut muusikat elavas esituses Kultuurikatlas Tallinnas.

Täna andis bänd välja akustilise versiooni albumi teisest singlist «Deepfreeze», mida saadab kaunis live-video. Loo akustilise versiooni sünnile aitasid kaasa Johanna Mängel, Ann Mäekivi ja Marianne Leibur keelpillidel ning teine Eesti Laulu finalist Mick Pedaja.

«Meil on väga vedanud nende toredate inimestega meie ümber. Meie keelpillineiud on saanud osaks IWE perekonnast ja kui me vahetult enne Tallinn Music Week'i akustilist kontserti kokku panime, olime paratamatult vastamisi keeruka ülesandega, kuidas teha ühest underground tantsuloost akustiline versioon. Liiga lihtne oleks olnud teha akustiline tantsulugu! Prooviruumis jämmides tekkiski selline Björki ja Atoms For Peace laadne versioo. Meie jaoks avab akustiline versioon Deepfreezest selle loo ilusa varjatud külje,» räägib bändiliige Hando Jaksi.

I Wear* Experiment esitleb debüütalbumit «Patience» sel laupäeval Kultuurikatlas. Külalisesinejana astub üles Machineries Of Joy. Piletid kontserdile on saadaval Piletilevis ja 311.ee veebikeskkonnas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles