Vaata: Soome popstaar Isac Elliot tegi Ameerikas ajalugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 fotostend Eesti Laul 2016 finaalis Saku Suurhallis, Isac Elliot
Elu24 fotostend Eesti Laul 2016 finaalis Saku Suurhallis, Isac Elliot Foto: Erlend Štaub

15-aastane popstaar Isac Elliot andis välja tuliuue loo «What About Me» ja esitas seda esmakordselt legendaarses NBC telesaates «Today Show», mille publikuks on üle 5 miljoni inimese. Järgmine samm- Ameerika promotuur!

«Today Show» on Ameerika hommikuprogrammi populaarseim telesaade juba 1952. aastast, mil see esmakordselt eetrisse läks. Armastatud telesaadet vaatab igal hommikul ligi 5 miljonit inimest ja seda kantakse üle otse New York’i Rockefeller Plazast. Viimati külastas seda teleshowd näiteks Coldplay, Meghan Trainor, Alicia Keys ja Celine Dion.

Isac kutsuti saatesse peale seda, kui tuntud saatejuht Elvis Duran Z100 raadiost nägi teda LA-s esinemas. Duran oli Isac Ellioti talendist nii lummatud, et otsustas teha temast «Z100 raadio Kuu Artisti». Raadio Z100 ja «Today Show» tiheda koostöö tõttu tutvustatakse kõiki «Z100 raadio Kuu Artiste» ka legendaarses teleshows.

«See on täiesti uskumatu, et mul õnnestub Ameerikas karjääri sellise pauguga alustada. Ma poleks kunagi uskunud, et üks akustiline esinemine LA iHeartRadio showcase`il võib millegi nii suureni viia. Ma olen vaadanud teiste artistide esinemisi ”Today Show” saates ja ma pean tunnistama, et mul on liblikad kõhus. See on legendaarne show väga suure publiku ees,» kommenteeris Isac Elliot oma tulevast esinemist vahetult enne New Yorki lendamist.

«On olnud suur au vaadata sellise võimeka Soome artisti kiiret arengut, mis võtab nüüd juba täiesti uued mõõtmed. Isac on erakordselt andekas ja me kõik Sonys oleme tema üle meeletult uhked. See on imeline algus tema karjäärile USA-s,» ütles Sony Music Finlandi tegevjuht Wemppa Koivumäki.

«Meil on Isaciga olnud tegus aasta. Ta on väga unikaalne artist ja järgnevad kuud tõestavad, et just tema on järgmine popmuusika superstaar,» kommenteeris Isacit manageeriva agentuuri Primary Wave`i tegevjuht Larry Mestel.

Foto: promo

Isac Elliot, kes töötab hetkel oma kolmanda albumi kallal, on digiajastu pioneer. Tal on omanimeline app ja  suur järgijaskond sotsiaalmeedias. Lisaks on tema tuntuim lugu «New Way Home» kodumaal viies enimstriimitud lugu suurnimede Darude, Sunrise Avenue, Bomfunk MC ja Nightwish`i järel.

Vaata «Today Show» intervjuud Isac Elliotiga siit.

Vaata Isac Ellioti  live esitust uuele loole «What About Me» siit.

Kuula värskelt avaldatud lugu «What About Me» siit.

Eestis saab Isac Elliot`i näha 6. augustil Pärnus toimuval Weekend Festival- Baltic Editionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles