Justin Bieber lajatab: auhinnagaladel näen võltsnaeratuste merd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: Xposure / Scanpix

Poptäht Justin Bieber kritiseeris sotsiaalmeedias glamuurseid auhinnagalasid.

Bieber avaldas Instagramis terava postituse vaid ööpäev pärast seda, kui ta oli Billboardi muusikaauhindade galal oma viimatisi hitte esitanud. Bieber oli nomineeritud 12 kategoorias ja ta võitis parima meesartisti ja parima sotsiaalmeediaartisti tiitli. See aga ei teinud tema tuju paremaks.

«Ma ei tea, mida nendest auhinnagaladest arvata... Ma ei taha lugupidamatu olla korraldajate vastu, hindan neid ja nende toetust väga. Kuid ma ei tunne end seal hästi. Ma üritan seda võtta piduliku sündmusena, kuid ma tunnen, et inimesed tegelevad mu show hindamisega. Paljud publikust on rohkem mures selle pärast, kui pikalt kaamera nendel peatub ja kellega nad saavad tutvusi luua,» seletas Bieber.

«Tavalist kontserti andes tunnen, et inimesed on seal õigel põhjusel - sest nad soovivad lõbutseda. Auhinnagalad on seest õõnes. Ma mõistan, et galade eesmärk peaks olema inimesi nende saavutuste eest tunnustada, kuid kas see on ikka nii? Sest publikusse vaadates näen võltsnaeratuste merd ja eriti õnnelikud näevad nad välja siis, kui kaamera neid filmib.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles