Tuleb armas saade: «Kodutunne» läheb täna appi tublile vanaemale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 läks «Kodutunne» Evele appi, et täita korraga nii vanaema kui ka lapselapse unistused
Kanal 2 läks «Kodutunne» Evele appi, et täita korraga nii vanaema kui ka lapselapse unistused Foto: Kanal 2

Sangaste vallas elab 72aastane vanaema Eve, kes juba kümme aastat kasvatab üksinda oma lapselast Jaanikat. Täna kell 20:30 läheb Kanal 2 «Kodutunne» Evele appi, et täita korraga nii vanaema kui ka lapselapse unistused.

Vanaema Eve on oma lapselast Jaanikat kasvatanud juba kümme aastat, sest alkoholiga sina-peal olev poeg ja minia pole viinavea tõttu kunagi oma lapsele korraliku kodu saanud pakkuda. Ilma Eveta olekski tüdruku saatuseks saanud tõenäoliselt lastekodu, kuid vanaema võttis lapse tuleviku enda hooleks ja nii ongi Jaanika terve oma elu vanaemaga koos elanud. Eve jaoks on lapselapse heaolu kõige olulisem ja ta annab endast kõik võimaliku, et Jaanikal oleks kõik olemas. Selliselt kahekesi elades on vanaema seni saanud vaid unistada, et tühjana seisvasse majaossa saaks tüdruk oma toa. „Kodutunne“ võtab selle töö ette ja lisaks uuele toale täidab teisegi suure unistuse – kaevust vee vinnamise asemel jookseb selles majapidamises nüüd vesi kraanist ja olemas on eraldi pesuruum.

«Kodutunne» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast «Kööki».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles