Galerii! H&M tähistas VIP-peoga Tartu kaupluse avamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 20. mai õhtul avas H&Mi Tartu kauplus oma uksed VIP-peo külalistele. Koos tähistati H&Mi esimese Lõuna-Eesti kaupluse peatset avamist, mis leidis aset laupäeval, 21. mail Kvartali kaubanduskeskuses.

Peole kogunes kirju seltskond Tartu moe-, kultuuri-, spordi- ning äritegelasi ning külalisi mujaltki Eestist.  Nauditi ülevaadet kaupluse suurepärasest naiste- ja meestemoevalikust, heideti pilk peale Eesti suurimale H&Mi ilutoodetevalikule ning koduosakonna põnevatele sisustustrendidele. Tähelepanu jagus ka inspireerivale lastemoele.

Foto: Meisi Volt

Kohale olid tulnud tuntud telenägu ning hinnatud raadiohääl Eeva Esse, Eesti Laulul Go Away Birdi ridades tuntust kogunud laulja Hanna Parman, muusik Joshua Viinalass, hinnatud jätkusuutliku moe konkursil Global Change Awardil Eesti võistkonna Reverse Resourses võidule viinud Ann Runnel, meigikunstnik Kaia Triisa, lisaks tuntud moeblogijad  Aljona Eesmaa, Britta Talving ning lastemoeblogija Kirsi Altjõe. Lisaks paljud teised tuntud näod ning arvamusliidrid.

Foto: Meisi Volt

Külaliste meelt lahutas popmuusikasensatsioon Nöep ning muusikat valis stiilne DJ-duo Piret Järvis ning Egert Milder.

Foto: Meisi Volt

H&Mi Tartu kauplus on värskelt valminud Kvartali kaubanduskeskuses avatud E-L 10.00-21.00 ning P 10.00-19.00.

Foto: Meisi Volt

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles