Anu Saagim: ERKI Moeshow on kordades parem kui Tallinn Fashion Week

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galerii: Kirev seltskond ERKI Moeshowl 2016.
Säravad Reet Härmat; Anu Saagim; Meisi Volt
Galerii: Kirev seltskond ERKI Moeshowl 2016. Säravad Reet Härmat; Anu Saagim; Meisi Volt Foto: Viktor Burkivski

Tallinna Kultuurikatla vallutasid laupäeva õhtul noored moedisanerid, sest toimus aasta üks oodatumaid moepidusid - ERKI Moeshow.

Vaata TV3 videost, mida arvab üritusest Elu24 peatoimetaja Anu Saagim!

ERKI Moeshow näol on tegemist Eesti Riiklikust Kunstiinstituudist välja kasvanud Eesti suurima avaliku üheõhtuse moeüritusega, mis toimus tänavu juba 29. korda. Legendi järgi sai Moeshow alguse 80ndatel ajakirjast «Noorus», kust luges tollane moetudeng Anne Metsis sütitavaid kirjatükke Saksa DVs toimuvatest üliõpilaste moeüritustest. Just see juhus määras ERKI sünni ning 1982. aastal leidis aset Anne Metsise, Anu Hinti, Jelena Ljutjuki ja Maire Valdma poolt korraldatud esimene ERKI Moeshow. Oma staazika 34 tegutsemisaasta jooksul on lavalaudadele jõudnud paljud isikupärased moeloojad ja nende disainid, samuti on ERKI lava olnud hüppelauaks mitmetele Eesti armastatud moeloojatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles