Pettur võrgutas naisi surnud sõduri foto abil

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook
Facebook Foto: SCANPIX

Facebookis valenime Dylan Sorvino all esinenud pettur kasutas Afganistanis langenud USA sõduri Roberto Sanchezi fotot naistega suhete loomiseks.

2009. aastal surma saanud 24-aastase seersandi kaasvõitlejate kinnitusel kasutas pettur ära interneti mälestusleheküljel olevaid fotosid ja pani need oma Facebooki lehele, kirjutab New York Post.

Valetaja tutvustas end kui New Yorgis advokaadiks õppinud ja siis armeesse värvatud meest, kellest sai Afganistanis kangelane.

Mees lõi naistega internetisuhted, kasutades kogu aeg sama meetodit. Pärast paari kuud internetiromanssi teatas mees, et peab minema sõdima, kuid lubas naistega pärast  USAsse tagasi tulemist uuesti kontakti võtta. Naised ei kuulnud temast enam midagi.

Sanchezi perekond sai asja jälile ühe peretuttava kaudu, kes avastas Facebookist Roberto Sanchezi fotod, mille juures oli nimi Dylan Sorvino.

«Mu poeg hukkus oma riigi nimel. Kuidas keegi võib midagi sellist teha. See on südametu,» lausus Sachezi ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles