«Saladused»: mees kastreeris iseend

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Seekordne Kanal 2 saade «Saladused» näitas lugu ohtlikust üheöösuhtest ning mehest, keda piinas enda seksuaalsus.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Mihkel ja Kadri olid koos elanud kaks ja pool aastat ning nelja kuu pärast oli sündimas esimene laps. Mihkel oli reisipiltide tegemisele spetsialiseerunud fotograaf ning töö viis ta sageli kodust eemale.

Ühel reisil magas ta purjuspäi vanema naisega ning kondoomi ei kasutanud. Hommikul sai ta teada, et tegemist oli HIV-positiivsega.

Kui Mihkel sellest Kadrile rääkis, kadus naine kaheks pikaks kuuks ja isegi ei helistanud talle. Siis tuli Kadri tagasi, andestas talle üheöösuhte ning nad suundusid koos testi tegema.

Mihkli jaoks oli see kui teine sünnipäev, sest testi vastus oli negatiivne.

Järgmiseks taaslavastati lugu Atsist, keda piinas iseenda seksuaalus. Lahutatud kolme lapse isa põgenes linnast ära maale, kuid isegi lehmade juures töötamine viis ta mõtted ühele asjale.

Ta otsustas, et kõige õigem on teha nii, nagu tehakse pullidega, ja kastreeris end. Lõikamisel läks midagi valesti, ta ei saanud verejooksu pidama ning oli sunnitud sõbra appi kutsuma. Lõpuks paranes ta vigastusest.

Maanaistel oli muidugi kahju, sest tegemist oli väga kena mehega, kuid Ats vabanes teda piinanud vaevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles