«Suur komöödiaõhtu» selgitab täna välja aasta komöödiatähe!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suur komöödiaõhtu» selgitab täna välja aasta komöödiatähe!
«Suur komöödiaõhtu» selgitab täna välja aasta komöödiatähe! Foto: Erlend Štaub

Kas aasta komöödiatäheks saab Elva särtsakas fitnessikuninganna Suzi Vesik või Viljandimaa kõiketeadjast postiljon Herbert Ving? Täna kell 20:00 jõuab Kanal 2  ekraanile «Suure komöödiaõhtu» finaal, kus võitja otsustab televaatajate hääletus!

Foto: Erlend Štaub

Aasta komöödiatähe tiitli nimel hakkavad täna laulma, tantsima ja teisigi pööraseid trikke tegema Kokaviidika külast pärit postiljon Herbert Ving ja Elva särav aeroobikatreener Suzi Vesik.

Mõlemad finalistid on õhtu osas elevuses ja kutsuvad televaatajaid kindlasti telerite ette. „Vaadake ja elage meile kaasa ja ma usun, et keegi tuleb sealt puhta nahaga välja ka,“ kutsub Kokaviidika küla kõige kuulsam tegelane Herbert inimesi üles. Kuigi tegemist on duelliga jagub mõlemal häid sõnu ka vastase aadressil.

Foto: Erlend Štaub

„Kui sulle meeldib puhtatõuline Eesti Tori täkk, siis see on mees, kellel on süda õige koha peal. Suu võib olla mitte nii väga, aga see polegi tähtis,“ kiidab Suzi Herbertit.

Viimane tunnistab, et temagi on läbi hooaja Suziga vaikselt ära harjunud. „Eks ta alguses oli veider vaadata, mina kodukandis selliseid väga ei ole. Ma olen Elvas käinud ka, seal on üldiselt mõistlik rahvas. Aga potentsiaali on!“

Mida on tänasest suurest finaalist oodata?

Kõige pöörasemat räpivõistlust, kus sõnadega armu ei anta. Võidu nimel on nii Herbert kui Suzi kampa võtnud ka oma ustavad tantsupartnerid ja nii näeb „Suures komöödiaõhtu“ täna lõpuks ära ka kuulsa rahvatantsugrupi „Kakerdajad“.

Kuigi stuudiosse on kaasa tulnud elama ka kõik teised tegelased, on televaatajate otsustada, kas komöödiatähe tiitlit kannab edaspidi Suzi Vesik või Herbert Ving.

Hääleta oma lemmiku poolt!

Herbert Vingu poolt saab hääletada telefoninumbril 9007751, Suzi Vesiku fännidel on põhjust helistada numbril 9007750. Kõne hind on 0.95 eurot.

Vaata, mida on Herbertil ja Suzil finaal eel öelda!

Iframe:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles