Juba homme! «Suure komöödiaõhtu» finaalsaade toob ekraanile tagasi kõik lemmikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 kevadine naljasaade «Suur komöödiaõhtu» jõuab homme kell 20:00 finaalini, kus televaatajate valida on, kes saab aasta komöödiatäheks! Ent üllatusi on homses saates tulemas teisigi. 

«Suure komöödiaõhtu» finaalsaates lähevad homme vastamisi Tõnis Niinemetsa kehastatud aeroobikatreener Suzi Vesik ja Argo Aadli mängitud Viljandimaa postiljon Herbert Ving. Televaatajate ja finalistide rõõmuks naasevad ekraanile aga ka kõik teised tegelased, kes hooaja vältel on pannud ekraanide taga inimesi kaasa elama. Nii lehvib stuudiosse taas Merle Palmiste kehastatud Hele Laks, Juss Haasma südameid võitnud tegelane Xavier Jesus, Mirtel Pohla poolt värvikaks mängitud seitsmekordne lesk Vormsi Erna, Kaisa Selde küpsetav miss Milvi Vanilli ja Mart Müürisepa hea vaibi saadik Metanooli Technochuck.

Foto: Erlend Štaub

Aga seegi pole kõik, sest lisaks eelmainitud tegelastele võtab kogu «Suure komöödiaõhtu» näitlejate trupp ette ka üksteise parodeerimise ja nii näeb homses saates, milline võiks välja näha Suzi Vesik hoopis Argo Aadli kehastuses või kui kummaliseks mängib Herbert Vingu tegelaskuju Mirtel Pohla.

«Suure komöödiaõhtu» finaal on Kanal 2 ekraanil homme kell 20:00

Vaata, mida on homsest saatest oodata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles