Värske imagomuutuse läbi teinud Mailis Reps avaldas soovi saada ka presidendiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mailis Reps riigikogus.
Mailis Reps riigikogus. Foto: Eero Vabamägi

Presidendiks kandideerimiseks valmisolekut avaldanud keskerakondlane Mailis Reps tegi teisipäeva õhtul Paides enda kampaania avalöögi, avades sellega üle Eesti peetavate kohtumisõhtute sarja. 

Uue soengu ja nooruslikuma välimusega Mailis Reps: Loomulikult pidin ma otsuse osas läbi rääkima oma erakonnaga ja loomulikult ka oma perega, sest presidendiks kandideerimine tähendab palju ajamahtu ja palju tööd ning ka väga palju ringi sõitmist. 

Milline peaks olema siis uus president?

Reps: Ei saa korduda nelja aasta tagune olukord, kus riigikogu otsustas lihtsat presidendi ära ilma igasugust rahvaga arutelu. Seega me otsustasime seekord, et kuna me toetame otsevalimisi, siis me peame ise minema rahva juurde ja küsima, keda te soovite presidendiks. 

Ja mitte minema niivõrd isikukeskseks. Täna on välispoliitika kõrval jäänud siiski põhiliseks teemaks sisepoliitika. Ehk siis inimene, kes suudab siduda linna, maapiirkondi ja kindlasti ka erinevaid rahvusi. 

Vaata täpsemalt videost! 

Kas Reps sobiks sinu arvates meie uueks presidendiks?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles