Video! Veet Mano: ajakirjanik Katrin Lust on «kuku» ja TV3, mul on teie pärast häbi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 stuudios oli külas armastatud selgeltnägija Veet Mano, keda TV3 reporter Katrin Lust süüdistab tuntud eesti blogija Kadri Luige surmas. 

Veet Mano andis vastulöögi nentides, et ajakirjanik Katrin Lust on peast «kuku».

Veet Mano: Katrin Lustil ei ole hea taust ja kuulsus. Tal on endal skandaalid minevikust. Ta süüdistab mind alusetult Kadri Luige surmas. Olen tema looga loomulikult kursis ja see on väga kurb, kui selline traagiline asi juhtub. Minu kaastunne Kadri lähedastele ja sõpradele. 

Kuid reporter Katrin Lust  genereerib lugu, mida pole tegelikult olemas. Ta üritab näidata mind süüdlasena Kadri surmas. See on väga kole. Mulle on siiani Eesti ja eestlased väga meeldinud ning mul on Eesti vastu olnud suur usaldus... Lust valetab. Kõik, mida ta teeb ei baseeru tõel.

See on minu esimene kogemus Eestis, kui keegi tahab mulle nii palju kurja teha. Olen seejuures väga üllatunud, et selline halb inimene saadeti minu juurde just TV3 poolt. Kanali poolt, kellega oleme palju koostööd kunagi teinud ja väga häid saateid teinud.

See, et nende poolt saadetud ajakirjanik Katrin Lust tahab palju kurja teha, sain kohe aru. Ta tuli minuga intervjuud tegema minu vastuvõtule ilma ette teatamata. Ta ei käitunud eetiliselt, murdes sisse minu seansile ja proovis lindistada helisid, mis sel ajal seal toimusid. Ta kasutas neid lindistusi hiljem oma videoloo juures, et mind rumalana näidata.

Ükski viisakas inimene ei tungiks tuppa, kus ma parasjagu tegelen oma patsiendiga, see pole eetiline ei minu ega ka patsiendi suhtes.

TV3 MUL ON TEIE PÄRAST HÄBI! 

Ma tegin teile kunagi häid saateid ja siis te saadate ühel päeval minu juurde väga koleda inimese, kelle ainus soov on mind hävitada. Aga see ei lähe tal läbi! Ma olen Eestis nii palju head teinud ja need keda ma olen aidanud, astuvad minu eest välja, olen selles kindel!

Vaata täispikka intervjuud Veet Manoga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles