Kinos tagasi: Tanel Tatter uues ametis: kui kusagil kino saab, olen ikka kohal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Tatter tegeleb vähesel vabal ajal ansambliga Betoonking, kuulub MTÜsse Rambo ja peab klubi “Bastardz Club”. Lisaks oma põhitööle kirjutab ta Postimehele kolumneid ning arvustab muusikat telesaates “Hoia ja keela”.
Tanel Tatter tegeleb vähesel vabal ajal ansambliga Betoonking, kuulub MTÜsse Rambo ja peab klubi “Bastardz Club”. Lisaks oma põhitööle kirjutab ta Postimehele kolumneid ning arvustab muusikat telesaates “Hoia ja keela”. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Apollo Kino uueks turundusjuhiks sai staažikas meelelahutusvaldkonna turundaja Tanel Tatter.

“No ega seda kinopisikut ikka naljalt välja ei ravi," räägib Apollo Kino värske turundusjuht, kes paar aastat kinomaailmast eemal püsinud. Tatter alustas juba 15 aastat tagasi Disney stuudio toodangu turundamisega ning on aastate jooksul pidanud värskeid filme ja Hollywoodi muid kuumi uudiseid vahendava telesaate Kinominutid juures nii saatejuhi kui produtsendi ametit.

Tatteri sõnul on kõigest kaks aastat tagasi Pärnus oma esimese kino avanud Apollo arenenud muljetavaldava kiirusega, opereerides tänaseks juba kahte kino ka Tallinnas ning avades paari nädala pärast uue tipptasemel kinokeskuse Narvas. 

“Apollo Kino on oma saalide arvu, tehniliste lahenduste kui üle-eestilise haarde poolest juba tõusnud riigi suurimaks kinooperaatoriks, ent ettevõtte ambitsioon ja jätkata oma kinodeketi laiendamist lähiaastatel Eestis veelgi,” oli Tatter veendunud, et tööpõld uuel positsioonil saab olema lai.

“Minu peamisteks eesmärkideks on Eesti kinohuviliste seas kinnistada Apollo Kino põhilise infoallika ja arvamusliidrina, arendada ristturundusvõimalusi teiste Apollo grupi ettevõtetega ja tuua veel rohkem Eesti inimesi kinno,” märkis Tatter.

Tanel Tatter (37) on Eesti meelelahutusmaastikul tegutsenud üle 15 aasta, olles tuntust kogunud telesadete juhi ja produtsendina, meelelahutusettevõtte BDG, Solaris Kino ja Solaris Keskuse turundusjuhina. Lisaks on ta poolteist aastat tagasi Tallinnas Telliskivi loomelinnakus avatud söögikoha Kivi, Paber, Käärid üks asutajatest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles