Vaata, milline näeb välja maagiline Otepää golfiväljak!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 

Eesti golf on juba sedavõrd arenenud, et iga golfiklubi peab leidma midagi, mis teda teistest parimas mõttes eristaks. Meil on Eestis mitmeid erinvat tüüpi väljakuid, kuid vaid Otepää Golfikeskus on ennast sisse seadnud Lõuna-Eesti kuppelmaastikul. Golfimäng Otepää mägistel küngastel on see, mida mujal Eestis järgi proovida ei saa. 

Foto: MediaMarketing

Sealsete maaliliste kuplite vahel paiknevad sametiste griinidega golfirajad, ümbritsetud kasesaludest, männimetsadest ja järvedest ning mäenõlvale rajatud klaasist kaasaegne klubihoone, kus on kõigile avatud Eesti restoranide TOP50-sse kuuluv restoran Mr Jakob — selline ongi Otepää Golfikeskus lühidalt kirjeldatuna.

Minnes Otepääl aga hommikusele golfiringile, on golfimängijale maagiliseks saatjaks orgudest tõusev esimestest päikesekiirtest kumav haldjalik udu. 

Foto: MediaMarketing

Golfiõpetaja alati käepärast 

Otepää Golf pakub võimalust nii lühikeseks kui ka pikaks puhkuseks, mille käigus saab ennast mistahes muredest ja kohustustest välja lülitada ning sellele aitavad kaasa ilusad maastikuvaated ning ohtralt tegevust vabas õhus. Looduspargis asuv Eesti pikimate radadega golfiväljak on nauditav nii professionaalsele golfimängijale kui ka algajale. Otepääl on rahulik ja alati on käepärast golfiõpetaja, kes oma teadmisi ja oskusi heal meelel jagab.

Foto: MediaMarketing

Lapsed mängivad tasuta 

Otepää Golfikeskus on avatud kõigile – lastega peredele, vanaduspõlve veetjatele, ärigolfarile, profile ja alles alustavale golfimängijale. Eriti mugav on Otepääl käia lastega peredel, kuna keskuses on laste mängutuba ja lastehoid. Tasub kindlasti teada ka seda, et kuni 12-aastased  lapsemängivad golfi Otepääl tasuta. 

Foto: MediaMarketing

Igaühele huvitav

Otepää Golfiväljak on täismõõtmeline PAR73 golfirada, mis on ühtlasi Eesti üks parimaid ja kvaliteetsemaid golfiradu. Projekteerides peeti silmas, et väljak oleks igaleühele huvitav, hoolimata tema tasemest golfis.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles