ABBA asutajaliige Björn Ulvaeus: «Meile tõesti pakuti 1 miljard dollarit!»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ABBA -  Björn Ulvaeus,Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
ABBA - Björn Ulvaeus,Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad Foto: Wikipedia.org

Täna õhtul kell 19.00 ETV ekraanile jõudev «Ringvaade» toob vaatajate ette eksklusiivse ja avameelse intervjuu legendaarse ansambli ABBA asutajaliikme Björn Ulvaeusiga.

Foto: ERR

Reporter Karmel Eikner viibis pea kaks nädalat Rootsi pealinnas Stockholmis, et tuua vaatajateni Eurovisiooni vahetud emotsioonid ja muljed. Muuhulga õnnestus Eikneril leppida kokku põhjalik intervjuu legendaarse muusiku Björn Ulvaeusiga.

Täna õhtul räägib muusik avameelselt, miks loobus ABBA omal ajal muusikamaailma ühest parimast pakkumisest, tulla kas või üheks õhtuks taas kokku ja teenida nii miljard dollarit.

Loomulikult meenutab Ulvaeus intervjuus ka seda, kuidas ABBA kuulsus pärast 1974. aastal Eurovisiooni võitmist lõkkele lõi ja missuguseks kujunes ansambliliikmete elu järgmise kümne aasta jooksul.

Eksklusiivne ja avameelne intervjuu Björn Ulvaeusiga on eetris täna õhtul kell 19.00 ETV ekraanile jõudvas «Ringvaates». 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles