Galerii! EKKMi garaažis loeti nädalavahetusel raha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 14. mail kogunesid EKKMi garaaži ümarlaua taha tuntud eksperdid, et arutleda RAHA teemadel. Seda seetõttu, et tänavu eksperimentaalse kallakuga Maikellukese päevade teemaks oli ei rohkem ega vähem kui RAHA - põhjuseks pealtnäha vähene kultuuri ja kunsti rahastamine ning soov leida olukorrale väärikas lahendus.

Tegevuskunstnik Katrin Essensoni ja teatrikusntnik Liina Keevalliku kureeritud festivali arutelul haarasid mikrofonid Juku-Kalle Raid, Anto Liivat, Elin Kard, Priit Raud, Reet Weidebaum, Tiia Nightingale, Meelis Kubits, Sirje Keevallik. Kohal viibisid kunstnikud Tarvo Kaspar Toome, Taave Tuutma jt. Kuiva juttu polnud, vestlus kujunes üsnagi värvikaks ja tuliseks.

Päeva ilmestasid ootamatud kunstisüstid. Rahateemalisi performanceid, videoid, laule ja tantse esitasid Põleva kaelaga kirjak, Silja Saarepuu ja Villu Plink, Jüri Shestakov, rühmitus Nagu Naine Oleks Kodus, Liina Tepand ja Estonian Bad Dream Big Band, säästukaraokega astus üles Paul Cole. 

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles