Elu24 eksklusiiv! Ivo Felt paljastas kaks põnevat põhjust, miks ta Cannes'is viibib

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Mandariinide» produtsent Ivo Felt rääkis Elu24-le oma Cannes'is viibimise põhjustest, uutest projektidest ja selgitas, kust saavad filmitegijad raha.

«Mind toob siia töö. Ma olen seotud filmituruga ja ma käin siin igal aastal oma uutele filmidele levi ja festivale otsimas. See kuulub täiesti igapäevase töö juurde,» ütles Felt.

Felt on seotud kahe uue filmiga.

«Praegu tegelen kõige aktiivsemalt Toomas Hussari filmiga «Luuraja ja luuletaja» ja see on ka üks põhjus, miks ma siin olen,» ütles Felt. 

Film ilmub Eestis tänavu septembris. «See on peaaegu valmis. Meil on siin Cannes'is üks kinnine linastus filmifestivalidele ja agentidele. See on see asi, millega peame saama ühele poole.»

Kolme nädala pärast hakkab ta koos «Mandariinide» režissööri Zaza Urušadzega tegema Gruusias filmi «Munk».

«Seda filmime suvel. See on teine asi, mille pärast ma põhiliselt siin olen. Need kaks filmi on asjad, millega ma siin kõige aktiivsemalt tegelen. Noh, ja mõni asi on veel...»

Felt rääkis ka detailselt, milline on Eesti filmide tavapärane eelarve ja kust see raha tuleb.

Vaata pikemalt Elu24 videost:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles