Jaan Toots põrutas autoga noorele daamile tagant sisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Toots üllatus, et politsei ta Paldiski maanteel peatuma sundis. Enda sõnul oli ta bussirajal ainult lühikest aega..
Jaan Toots üllatus, et politsei ta Paldiski maanteel peatuma sundis. Enda sõnul oli ta bussirajal ainult lühikest aega.. Foto: Priit Simson.

Läinud teisipäeval ummistas Rotermanni kvartali maa-aluse parkla sissesõidu lausa neli kokkupõrkesse sattunud sõidukit - esimese matsu pani oma Mercedesega tema ees pidurdanud autole äriisand Jaan Toots, vahendab Kroonika.
 


Tootsil polnudki oma musta Mercedese roolis muud võimalust kui tagant sisse põrutada. Ees sõitnud auto, mida juhtis noor daam, lihtsalt pidurdas ootamatult - ja kuna see juhtus kaldteel, oligi õnnetus käes.

Omakorda Tootsi järel sõitnud BMW juhil õnnestus kokkupõrget vältida, kuid talle põrutas tagant sisse neljas parklasse suundunud auto.

«Ma ei häbene tunnistada, et jah, mu auto vajus tõesti otsa ees olnud autole. See jäi väga ootamatult seisma. Endise politseiametnikuna ütleksin vaid, et väike vahejuhtum, milliseid praeguste ilmadega politseinike sõnul on lausa kakssada tükki päevas,» sõnab Toots.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles