Teie ees on Miss & Mister EVOS Model Estonia finalist Diana Haprova

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EVOS Model Estonia finalist Diana Haprova
EVOS Model Estonia finalist Diana Haprova Foto: Viktor Burkivski

Esmakordselt viidi Eestis läbi modellivõistlus Miss &Mister EVOS MODEL ESTONIA, mille võitjapaar sõidab sel suvel EVOSe uue sügiskollektsiooni fotosessioonile!

Foto: Viktor Burkivski

Modellide fotod ilmuvad tuntud moeajakirjades ja reklaamides Itaalias.

Lisaks toimub 11-12. septembril Firenzes L´Accademia Corrani & Partners moeetendusel uue hooaja soengute kollektsiooni pidulik esitlus.

Aprillikuu castingutel valiti 7+7 finalisti. Alates tänasest viime läbi eksklusiivselt Elu24.ee meelelhautusportaalis online-hääletuse, mille põhjal valitakse meie portaali lugejate lemmik.

Modellide soengud ja stilistika on Itaalia meisterjuuksuritelt, kes töötavad EVOSe Eesti ja Itaalia salongides. Koreograafia ja lavastus Jeanette Zurza (Täht). Fotograaf Viktor Burkivski ( Elu24.postimees.ee ). Finaali õhtujuhiks on Ilumessi staar Laura Kõrgemäe. Võistlust konsulteerib Nordic Beauty Pageants Organization.

Foto: Viktor Burkivski

Itaalia modellivõistluse finaal toimub  15.mail Ilu Sõnumi kevadmessil algusega kell 14.00.

Žüriise kuuluvad EVOS akadeemia meistrid ja juhtkond. Finaalvõistluse etendus koosneb moevoorust, soenguvoorust, sportlikust rannavoorust ja pidulikust õhtukleidi gaalast.

Võistluse võitjapaar sõidab auhinnalisele reisile Itaaliasse L’ACCADEMIA CORANI & PARTNERS juuksurikunsti akadeemiasse, kus modellid osalevad EVOS sügis/talv 2016/17 juuksemoe kollektsiooni fotosessioonil ja esmaesitlusel septembris Firenzes.

Foto: Viktor Burkivski

Diana Harpova on 26-astane ja 187 cm pikk. Ta on professionaalne modell 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles