Paparatsopildid: Elu24 Eurovisioonil! Justin Timberlake on Stockholmist tabatud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba eile astus esmakordselt ajaloos Eurovisiooni lavale Justin Timberlake, kes konkursivälise artistina esitab värske singli «Can´t Stop the Feeling».

Televaatajad näevad küll seda alles täna, kuid saalisolijad juba eile, kui toimus žüriile mõeldud Eurovisiooni finaali peaproov.

Justin proovis lahkuda Stockholmi luksushotellist Grand salaja. Algselt sõitsid must ja hall BMW hotelligaraaži, kust vähem kui tunni aja jooksul tühjana välja sõideti ning staar võeti auto peale alles hotelli küljeuksest.

Elu24 kaamerasilm tabas staari autost, millele fännid järele jooksid. Timberlake'il oli kaasas ka Jessica Biel, kes fännidega koos poseeris.

Samas hotellis peatub ka selle aastane Venemaa eurolaulik Sergey Lazarev, Azerbaidžaani lauljatar Samra ning sakslasest muusik, helilooja ja produtsent Ralph Siegel, keda Eurovisiooni ringkonnas tunnetakse ka nime all Mr.Eurovision, kuna ta on osalenud lauluvõistlusel loo kirjutajana üle kahekümne korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles