Armastatud ja täiesti erakordne näitlejanna Ita Ever taas teleseriaalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ita Ever 85
Ita Ever 85 Foto: Eesti Draamateater

Armastatud näitlejanna Ita Ever, kes juba aegu pole teleseriaalides kaasa löönud, rõõmustab täna kõiki televaatajaid toredas rollis doktor Silva vastuvõtul. 

Populaarse telesarja režissöör Ergo Kuld kinnitab, et Eesti teatri grand old lady ärarääkimine ei olnud raske ülesanne. «Ta oli koheselt nõus, kuigi sobiva ühise aja leidmine võttepäevaks vajas veidi organiseerimist,» ütleb ta ja lisab, et Ita Ever on jätkuvalt väga tegus inimene. 

Foto: Kanal 2

Näitlejanna Ita Ever kinnitab, et pakkumine oli meeldiv üllatus ja rolli võttis ta vastu ilma pikemalt mõtlemata ja suure rõõmuga.

«Ma pole ammu teleseriaalides osalenud ja miks mitte selline omamoodi eriline eksperiment ette võtta,» ütleb näitlejanna rõõmsalt.

Seriaali «Doktor Silva» on näitlejanna varasemalt jälginud pisteliselt ja alati, kui aega on leidunud. «Mulle ei meeldinud esimeses osas need verised hambaarsti kaadrid, aga nüüd mõistan, et see sari ongi veidi üle võlli ja tegelaskujude võimendamine on samuti taotluslik,» naerab Ita talle omaselt ja lisab, et talle pakutud rolli ei tabanud ta kohe, aga eks õhtul ole näha, kuidas välja kukkus.

Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles