Uskumatu! Ozzy Osbourne pettis Sharonit mitme naisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne
Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne Foto: SCANPIX

Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne teatasid sel nädalal oma 33 aastat kestnud abielu lõppemisest ning põhjuseks on väidetavalt mehe truudusetus.

Sharon viskas Ozzy nende Los Angelese majast välja sel nädalavahetusel, kui oli teada saanud, et rokkaril oli afäär juuksestilist Michelle Pugh'ga, kirjutab New York Post.

Reetmine aga ei piirdunud sellega - allikate sõnul oli Ozzyl viimase aasta jooksul lausa mitu salajast armusuhet. Armukeste seas olevat anonüümsete alkohoolikute koosolekul kohatud naine ja üks tuuritöötaja.

«Sharon pühendas sellele mehele terve oma elu. See oli tema jaoks viimane piisk karikas,» ütles allikas,

Sharon oli juba ammu midagi kahtlustanud ja oli täiesti löödud, kui tema kahtlustused tõeks osutusid. Ka paari tütar Kelly Osbourne olevat isas pettunud, et ta emale haiget tegi.

Sharon rääkis saates «The Talk», miks ta võttis vastu otsuse lahku minna.

«Sest ma olen 63-aastane ja ei suuda enam niimoodi edasi elada,» tunnistas ta. «Mul pole õrna aimugi, mida ma terve ülejäänud elu teen. Ma ei tea, kuhu ma lähen ja kellega ma lähen. Vajan lihtsalt aega, et mõelda, mida ma päriselt teha tahan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles