Tallinnas toimub suur trummi ja bassi festival Pirate Station

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirate Stationi üks peaesinejaid Tallinnas on Aphridote (UK)
Pirate Stationi üks peaesinejaid Tallinnas on Aphridote (UK) Foto: Club Vision

22. novembril võivad kõik trummi ja bassi austajad käsi kokku lüües Saku Suurhalli poole kihutada, kuna seal toimub mainekas festival Pirate Station.



Avaldatud on ka juba esimene peaesineja, kelleks on UK staar Aphrodite. Lisaks temale esineb veel viis tippklassi välisartisti, kelle nimedelt tõstetakse saladusekate paari nädala jooksul, lisaks ka kodumaised tegijad.



Festivali pressiesindaja Meelis Eskola lubab suurt

show

'd ja ka täismaja. «Huvi ürituse vastu on juba praegu ülisuur, esimesed viissada piletit on müüdud,» kommenteeris ta ja sõnas veel, et tegu on ühega viiest maailma suurimast festivalist.



Pirate Station on ümber maailma tuuritanud juba kuus aastat, sel aastal Venemaal. Näiteks veebruaris toimunud üritust külastas tervelt 35 000 pidulist.



***



Aphrodite on Inglismaa üks tuntumaid trummi ja bassi artiste, kes alustas oma karjääri aastal 1995. Tema sulest pärinevad näiteks sellised lood nagu «King of the Beats», «Woman That Rolls», «Mash Up Your» ja «Dub Moods». Enamiku oma loomingust annab ta välja isikliku plaadifirma Aphrodite Recordings alt.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles