Video: sotsiaalmeedia uueks staariks on suure «peenisega» konn

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Austraallasest Facebooki kasutaja Keith Leech pani üles rea pilte, millel on näha konna, kellel on väidetavalt suur «peenis».

Leech pealkirjastas kolm erineva nurga alt tehtud fotot «What the frog», lisades et see isane konn on emaskonnade seas vist väga populaarne, edastab news.com.au.

Pilte näinute sõnul ei ole konnadel peeniseid ning selle tõttu peab sel konnal olema peeniseks peetu midagi muud.

Austraalia James Cooki ülikooli teadlane Ross Alford selgitas, et sotsiaalmeediasse jõudnud fotode järgi ei saa 100 protsenti kindel oll, kuid pigem on tegemist konna mõne lisakehaosaga, milleks on kas saba või jalg.

«Tavapäraselt on konnadel atavismidena lisajäsemed, mis ei ole täielikult välja arenenud ja need asuvad keha keskel. Olen näinud rookonna, millel on seitse jäset, millest neli olid reaalselt kasutatavad,» selgitas asjatundja.

Alfordi sõnul võib sotsiaalmeedia staarkonnal olla pildil nähtav eriline kehaosa kloaagi pikendus. Samas aga on pildid konnast tehtud väga lähedalt, mis lubab arvata, et see konn ei ole väga suur.

«Konnadel on mõnikord kloaagi pikendus paljunemisorgan, mille abil viljastamine toimub,» lisas ekspert.

Teadlase sõnul on piltide järgi raske hinnata, kus selline konn elada võib, kuid välimuse põhjal võib oletada, et ta on Põhja-Ameerika Vaikse ookeani äärsetel aladel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles